Hieronder een greep uit de websites waarvoor ik teksten heb geschreven. Teksten voor zeer uiteenlopende organisaties en vakgebieden, dus de tone of voice verschilt ook per site. Mijn teksten zijn in ieder geval altijd bondig, pakkend en logisch opgebouwd. Voorafgaand aan het schrijven, doe ik een zoekwoordencheck (zodat je je goed vindbaar bent in de zoekmachines) en een voorstel voor een slimme menustructuur. 

Uiteraard kan ik je ook helpen bij uitbreiding van je content, social media of andere online activiteiten.

 

Kunstgebit het Gooi

Kunstgebit het Gooi

Kunstgebit het Gooi; gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van gebitsprotheses, had een verouderde site die niet meer de uitstraling bood die past bij het bedrijf. Met bondige en heldere teksten, toegespitst op de doelgroep, is de gehele site vernieuwd.

Hyptogo

Hyptogo

Óf een adviseur regelt je hypotheek en alles wat daarbij komt kijken, óf je regelt alles helemaal zelf. Hyptogo zit daar met haar diensten tussenin: je regelt het grootste gedeelte zelf, maar krijgt hulp of advies op het moment dat jij dat nodig hebt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten! Om dit duidelijk te verwoorden is Studio Borg ingehuurd.

Solar Totaal Advies

Solar Totaal Advies

Zonnepanelen laten installeren is de moeite waard (zelfs zonder subsidie) en helemaal niet zo'n 'gedoe' als veel mensen denken. Solar Totaal Advies liet een nieuwe website bouwen en wilde graag heldere teksten zodat potentiële klanten weten waar ze aan toe zijn.

Recruitment Solutionz

Recruitment Solutionz

Een werving- en selectiebureau in de ICT sector maar dan ánders. Wat ze anders maakt? Dat ze vooral naar passies, ambities en karakter kijken, in plaats van alleen opleiding en werkervaring.

DFNS

DFNS

Het opzetten van een eigen onderneming was voor DFNS (ICT oplossingen) de reden tot een nieuwe website en teksten. Belangrijk: de teksten moesten helder zijn (geen vaktermen) en aanzetten tot actie.

Fysiotherapie Lombarts

Fysiotherapie Lombarts

Fysiotherapeut Sandra Lombarts besloot haar eigen praktijk te openen - daar hoorde een nieuwe website + bijbehorende teksten bij! Aan mij de eer goede teksten te schrijven.

Rotterdam Taxi Service

Rotterdam Taxi Service

Een toenemende concurrentie en mindere conversie deed Rotterdam Taxi Service beslissen een nieuwe website - mét nieuwe teksten - op te zetten. Ik heb hiervoor de webteksten geschreven.