Lezen en schrijven, ik ben er dol op! En dat zat er al vroeg in. Als klein meisje verslond ik alle boeken van de Kameleon, Kruistocht in Spijkerbroek, de Koning van Katoren en meer. De avonturen die ik beleefde op school en met vriendinnen belandden in mij dagboek (met slot uiteraard). En ik kon uren op mijn kamer knutselen of kleuren. Later begreep ik wat je met taal voor elkaar kon krijgen. Maar dát was interessant! De opleiding Communicatie in Groningen (ik woonde in Haren) was een logische keuze.


Na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties, in meerdere functies. Communicatieadviseur, projectmanager, accountmanager. Meer over mijn achtergrond?   RegeltanteWat kwam er bij al deze functies kijken? Organisatieskills! En ik bleek ze te hebben. Contact met klanten, partijen bij elkaar zoeken, planningen opstellen en bewaken, collega's mobiliseren, budget beheren. Het hoort er allemaal bij. En leuk dat ik het vind! Geef mij maar een groot project om me in vast te bijten.

 

 

 

Studio BorgStudio Borg?

 

‘Ingeborg’ is mijn tweede naam en mijn moeder noemde me vaak ‘Borgje’. Ze is helaas in 2011 overleden dus de naam is een mooi eerbetoon. Daarnaast is een borg ook een Groningse variant van een burcht. Oftewel een versterkt kasteel; stevig en veilig. Als laatste betekent ‘borgen’: ‘waarborgen’, ‘garanderen’, ‘instaan’. En dat pas precies bij mij! Werk je met mij samen dan weet je zeker dat we goed en leuk contact hebben en jij een goed eindresultaat krijgt. Jij tevreden = ik tevreden. Je vindt me in mijn werkkamer aan huis in Meppel of op mijn werkplek in een flexkantoor in Meppel.