• darkblurbg

Facebook, Twitter, Instagram.. Tegenwoordig 'moet' je zoveel social media accounts bijhouden, dat je nauwelijks aan je eigen werk toekomt! En dat is zonde, want als je social media strategisch inzet, kun je veel bereiken bij je doelgroep.

Social media beheer

Ik kan het beheer van je social media op me nemen. Samen nemen we je doelstellingen en overige zaken door. Wat is je organisatiedoelstelling? En je communicatiedoelstelling? Wat is je doelgroep? Verschilt dit nog per social media kanaal? Wat wil je bereiken met je social media? Op basis van alle antwoorden, stel ik een social media plan op. Aan de hand van dit plan, maak ik een contentkalender. In deze kalender houd ik precies bij welk bericht, op welk medium en met welk doel wordt geplaatst. Uiteraard houd ik in de gaten wat het effect is en indien gewenst kan ik de reacties ook beheren. Door middel van tussentijdse rapportages houd ik je op de hoogte. 

Communicatieadvies

Social media is altijd een onderdeel van een breder communicatieplan. Heb je behoefte aan een adviseur die een wat breder communicatieadvies geeft? Neem gerust contact met me op.

CONTACT