• darkblurbg

Naast teksten voor jouw online uitingen, schrijf ik ook teksten voor offline uitingen zoals een brochure of folder. Dit kan gaan om een informatiebrochure, een verkoopfolder, een flyer voor een beurs, etc.

Eerst de inhoud

Net als bij online uitingen, begin ik met het verzamelen van informatie. Wat wil je bereiken met de brochure? Wie is je doelgroep? Welke uitstraling en tone of voice moet het hebben? Moet het passen bij andere uitingen? Welk budget heb je en wat is je planning? Als ik een compleet plaatje voor ogen heb, begin ik aan de inhoud.

Vormgeving brochures, folders en flyers

Goed contact met de vormgever is belangrijk in het productieproces. Samen met de vormgever kijk ik naar hoe het geheel eruit moet komen te zien en welke uitstraling het moet hebben. Bij het schrijven van de tekst houd ik daar uiteraard rekening mee. Heb je zelf geen vormgever of bureau in je netwerk? Geen probleem, indien gewenst schakel ik iemand vanuit mijn eigen netwerk in. Uiteraard houden we jou als opdrachtgever goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Projectmanagement en advies

Naast het schrijven van de teksten, heb je misschien behoefte aan iemand die het hele productieproces goed in de gaten houdt. Of iemand die een breder communicatieadvies geeft. Ook dan kun je terecht bij Studio Borg.

  

CONTACT