• darkblurbg

Hieronder een greep uit de websites waarvoor ik teksten heb geschreven. Websites voor zeer uiteenlopende organisaties/ vakgebieden, maar de teksten hebben allemaal een aantal dezelfde kenmerken: overzichtelijk, duidelijk, geen ingewikkelde zinnen én uiteraard inclusief handige zoekwoorden. 

 

Recruitment Solutionz

Recruitment Solutionz

Een werving- en selectiebureau in de ICT sector maar dan ánders. Wat ze anders maakt? Dat ze vooral naar passies, ambities en karakter kijken, in plaats van alleen opleiding en werkervaring.

DFNS

DFNS

Het opzetten van een eigen onderneming was voor DFNS (ICT oplossingen) de reden tot een nieuwe website en teksten. Belangrijk: de teksten moesten helder zijn (geen vaktermen) en aanzetten tot actie.

Fysiotherapie Lombarts

Fysiotherapie Lombarts

Fysiotherapeut Sandra Lombarts besloot haar eigen praktijk te openen - daar hoorde een nieuwe website + bijbehorende teksten bij! Aan mij de eer goede teksten te schrijven.

Rotterdam Taxi Service

Rotterdam Taxi Service

Een toenemende concurrentie en mindere conversie deed Rotterdam Taxi Service beslissen een nieuwe website - mét nieuwe teksten - op te zetten. Ik heb hiervoor de webteksten geschreven.